13 september 2019

Wegens groot succes: een nieuwe Magento 2 Morning Session op 4 oktober 2019!

 

Studio Emma organiseert de Magento 2 Morning Session voor de E-commerce, IT of Marketing Manager die interesse heeft in (de migratie naar) Magento 2. De sessie heeft als doel dat je geïnformeerd en met een klare kijk naar huis gaat over het product van Magento.

In de Magento 2 Morning Session van april toonden we wat Magento te bieden heeft, back-end en front-end. We doken in het Magento 2 product en benadrukten de veranderingen van Magento 1 naar Magento 2. Ook de gebruiksvriendelijkheid van Magento werd gedemonstreerd. Om als exclusieve aanwezige helemaal up-to-date te zijn, werden de meest recente nieuwigheden over Magento 2 gedeeld.

Deze sessie zal gelijkaardig zijn. Opnieuw mogen we talks verwachten van Frédéric Seiler (Sales Executive bij Magento) over de roadmap van Magento en Rick Wichgers (Solution Consultant bij Magento) doet een B2B Demo en zal ook spreken over Magento's Page Builder.

Ook onze eigen Studio Emma experten laten we aan het woord:

  • Erik Mulders (E-commerce Architect): "Het verhaal van A-Mode"
  • Robin Dollé (Lead Developer): "De sales en marketing uitdaging bij Fun"
  • Harold Claus (Lead Developer): "Behind the scenes bij Defrancq"
  • Yentl Jacobs (Functioneel Analist): "Boost your business with data management"
  • Olivier (Account/Sales Manager): "Een blik op Arseus Lab"
  • Klaus De Buysser (Head of Design): "UX/UI aandachtspunten in een Magento traject"

We willen in deze sessie ook rekening houden met prangende vragen en uitdagingen van de aanwezigen, dus het is steeds mogelijk een aanvraag rond een topic in te dienen.

Rond de middag mag je je verwachten aan een lekkere lunch en netwerkmoment, zodat je jouw e-commerce uitdaging kunt voorleggen aan een Studio Emma / Magento expert, of met anderen kunt praten over het product. 

De kleine lettertjes? Het event gaat door in onze office van Brugge. Het is ook helemaal gratis. In geval van afwezigheid zonder waarschuwing op olivier@studioemma.com zal een no-show fee van €50 (excl. BTW) aangerekend worden voor catering kosten. Daarnaast beperkt de inschrijving zich tot 2 personen per bedrijf.

Hopelijk tot dan!


Geschreven door:

Liesa Vandenbussche

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten