9 december 2019

Feweb Awards: we won!

Wow, onze A-Mode case viel in de prijzen!

Naast het nieuwsbericht, dat we recent online hebben geplaatst, hebben we voor A-mode ook hun case ingediend voor de Feweb Awards, om mee te dingen naar deze prestigieuze prijs.

Op die Feweb (federatie voor digitale bedrijven) Awards 2019 is de A-mode webshop verkozen tot beste webshop van dit jaar in de categorie B2C. Eén van de andere genomineerden in die categorie was Bristol.

In deze case zetten we het omni-channel verhaal, de samenwerking met Liquid en de integratie met Softtouch in de kijker. Ook het traject dat we doorlopen hebben. In een zeer korte doorlooptijd (6 maand) hebben we voor dit Belgische familiebedrijf, die durft investeren in slimme en creatieve oplossingen, een solide basis neergezet voor een omnichannelstrategie. Er werd veel maatwerk gerealiseerd op core Magento2 functionaliteit, zodat ook in de toekomst de cost-of-ownership laag blijft.

Deze award is een bevestiging van wat we dagdagelijks willen bereiken: kwalitatieve e-commerce en dataoplossingen in Magento en Pimcore! Proficiat aan het Studio Emma team en bedankt Feweb voor de erkenning!


Geschreven door:

Erik Mulder

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten