29 januari 2020

Studio Emma present op de Webwinkel Vakdagen

 

Webwinkel Watte?

Op de beursvloer vind je ruim 280 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema's, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing.

In maar liefst 11 lezingenzalen zullen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod komen waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt. Daarnaast staat er een Keynote programma centraal waar topsprekers visie en lange termijn strategie zullen presenteren.

Ja, de beurs van de Webwinkel Vakdagen is het grootste e-commerce event van de Benelux. Met meer dan 10.000 bezoekers en een overvloed aan prominente sprekers is dit zeker een aanrader voor iedereen die geboeid is door e-commerce.

Wij zijn er ook bij!

Wanneer jij meer rendement uit jouw online activiteiten wilt halen, ben je op de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Kom naar stand 126 om kennis te maken met Studio Emma en onze oplossingen in Magento en Pimcore. Onze zaakvoerder Pascal Vandenbrande en Account Manager Olivier Tack staan jullie met veel plezier te woord!

Meer informatie over de beurs vind je alvast hier.

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 & 8, stand 126
Jaarbeursplein 6 
3521 AL Utrecht

Openingsuren:

29 & 30 januari 2020 van 10u00 tot 17u00

Oh ja, we brengen een typisch Belgisch lekkernijtje mee op deze Nederlandse beurs. Zoals wij het zeggen: "iets om te smoefelen". Kom dus zeker langs!


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten