10 april 2020

Een webshop voor Braem

De firma Braem is reeds 60 jaar een wereldwijde speler en specialist op het vlak van tweedehands vrachtwagens, onderdelen en aggregaten. De vraag om de klanten samen te brengen met het aanbod van Braem is een ganse uitdaging. Braem had reeds een Magento webshop en koos gezien de ambitieuze plannen opnieuw voor een Magento2 webshop en een ervaren partner als Studio Emma om dit te realiseren.

Met Magento bouw je niet enkel standaard B2C webshops. Ook in B2B is Magento een marktleider en deze shop toont tot dit ten volle aan. Uiteraard is er een koppeling met alle gegevens van het ERP systeem, waar logischerwijs alle data rond het aanbod van de vrachtwagens wordt opgeslagen. Een krachtige zoekfunctie is nodig om alle wisselstukken gemakkelijk te kunnen terugvinden want we spreken hier snel over tienduizenden onderdelen. Studio Emma verzorgt ook de hosting, want ook daar is Studio Emma graag partner in.

De bevraging van de data uit het ERP systeem moet snel en foutloos gebeuren en vraagt dus ook een aangepaste infrastructuur. Het inzetten van Newrelic zorgt hierbij voor een vlotte monitoring waardoor we bij eventuele problemen heel snel kunnen interveniëren en de oorzaak in kaart brengen.

Heb je zelf een uitdagende e-commerce of datamanagement uitdaging? Neem dan zeker even contact met ons op!


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten