2020-04-24 | Pascal Vandenbrande

Een Magento2 webshop voor Aeromoov op enkele maanden tijd

Op slechts enkele maanden tijd bouwde Studio Emma een volledig nieuwe webshop voor Aeromoov, verkoper van kwaliteitsvol reisgerief voor baby's. Dit op het Magento Commerce platform, de betalende versie van Magento. Lees meer over onze nieuwste realisatie hier.

Tags:

Magento
E-commerce

Aeromoov verkoopt relevant, gebruiksvriendelijk en uiterst kwaliteitsvol reisgerief voor baby’s. Zo zijn ze gekend voor de verkoop van baby matrassen met AeroSleep technologie voor een veiligere nachtrust. Aeromoov valt samen met Puckababy en Aerosleep onder de koepel van QLEVR. 

Het is dus zeer wenselijk dat hun nieuwe webshop deze kwaliteit uitstraalt. Studio Emma bouwde deze nieuwe meertalige webshop op Magento2 op slechts enkele maanden tijd. Voor een “Magento2 Commerce” project – en dus niet de gratis open source versie - is dat bijzonder snel.

Naast de webshop voor Aeromoov zullen ook webshops voor andere merken op hetzelfde platform worden gelanceerd. Daarnaast biedt de Magento2 Commerce versie meer functionaliteit voor B2B verkoop en is er de “page builder”, een krachtig CMS waardoor marketing over heel wat mogelijkheden beschikt om snel te communiceren met het doelpubliek.

We mochten van deze klant ook een fijne bedanking ontvangen voor de samenwerking. En dat is waar we voor gaan: een fijne en langdurige samenwerking!

Heb je zelf vragen over het verschil tussen de (gratis) open source versie en de betalende Commerce versie van Magento? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we adviseren je heel graag verder.

 

Aeromoov webshop - attentie