29 april 2020

Nieuw personeel om jullie volop te ondersteunen

Voor veel bedrijven is de Corona-crisis een enorme opdoffer voor hun business, zelfs in die mate dat hun voortbestaan in gevaar kan komen. We prijzen ons bijzonder gelukkig dat door het type business dat wij doen, we niet getroffen worden door de crisis. Aangezien Studio Emma volop inzet op e-commerce projecten en datamanagement worden we momenteel heel veel bevraagd.

We zien dat een aantal prospecten hebben afgehaakt omdat ze andere prioriteiten hebben en alles nog even willen uitstellen, maar we zien ook de omgekeerde beweging waar bepaalde bedrijven het als een noodzaak zien sneller in e-commerce te investeren. Wij werken voor ambitieuze klanten die steeds juist hebben geïnvesteerd in hun digitalisering en het doet ons dan ook veel plezier dat ze daar nu de vruchten van plukken; zij het dan jammer genoeg in een crisissituatie.

Sommige klanten doen het zelfs een stuk beter dan vroeger. Het zal in elk geval bij onze bestaande klanten “goesting” geven om verder te investeren in hun project en ook in de toekomst de juiste stappen te zetten samen met Studio Emma. Via onderhoudscontracten hebben ze de garantie dat we paraat staan voor hen, ook wanneer het er toe doet. Ons verhaal bij potentiële nieuwe klanten zal voortaan ook met meer aandacht worden gehoord. Online business zal sneller toenemen want de niet-digitale consument heeft leren online kopen. Bovendien is er helaas geen garantie dat situaties als de huidige niet meer voorkomen. Bedrijven die de digitale trein hebben gemist kunnen nog steeds aan boord komen.

Bij Studio Emma rolt de trein ook en is iedereen uiteraard ook voltijds aan de slag, zij het van thuis uit. Sterker nog, we groeien en kijken nog altijd uit naar versterking voor onze vestigingen in Brugge en/of Kortrijk.

We mochten recentelijk een aantal nieuwe teamleden verwelkomen. Julie komt als Customer & Success Manager ons Operations Team versterken. Zij zal er voor zorgen dat onze klanten nog sneller en beter worden geholpen. Martijn en Johan vervoegen als PHP Back-end Developers het Development Team en bouwen zo aan de e-commerce of datamanagement oplossingen die we dagdagelijks voor onze klanten realiseren. Timon gaat als Functioneel & Data Analist aan de slag bij Studio Emma en komt bij het Design Team. Het zal dankzij hem voor de klant geen geheim meer vormen hoe alle data van de business met elkaar in relatie staat. Aangezien iedereen bij Studio Emma voorlopig telewerkt, hebben we onze nieuwe collega's virtueel verwelkomd!

Wil jij ook deel uitmaken van dit ambitieuze en getalenteerde team? We zoeken nog steeds een aantal toptalenten! Houd alvast onze vacaturepagina in de gaten of neem contact op met onze HR-verantwoordelijke Liesa (liesa@studioemma.com).


Geschreven door:

Liesa Vandenbussche

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten