15 mei 2020

Een Magento 2 webshop voor Metagenics

Voor Metagenics, een wereldspeler op het vlak van voedingssupplementen uit Oostende en ondertussen onderdeel van een Amerikaanse multinational (Alticor Group), bouwden we deze belangrijke webshop voor patiënten van bariatrische chirurgie (obesitas). Deze patiënten hebben de blijvende nood aan extra voedingssupplementen.

De Magento 2 B2C webshop die Studio Emma voor Metagenics heeft gerealiseerd, zorgt ervoor dat bestellingen snel en eenvoudig kunnen gebeuren. Sterker nog, dat ook bijbestellingen van deze producten snel en efficiënt verlopen, en dit over gans Europa. Artsen verwijzen patiënten door en die kunnen zo via de webshop in alle veiligheid producten kopen en betalen, onder andere via de Sofort betaalmodule.

Net zoals voor Metagenics voorzien we ook voor andere klanten in onderhoudscontracten, zodat klanten als Metagenics de garantie hebben dat wij voor hen klaar staan om de verdere ontwikkeling van de webshop te realiseren. Een grote meerderheid van het werk dat wij doen is dan ook voor bestaande klanten. Stuk voor stuk klanten met online ambitie en het feit dat we steeds voor hen klaar staan, wordt dan ook sterk geapprecieerd.

Zelf op zoek naar een betrouwbare partner in jouw ambitieus online B2B of B2C verhaal? Neem dan zeker hier even contact op!


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten