20 mei 2020

Studio Emma in de Trends

2, 3, 5, 10 maal...

Kregen we als antwoord toen we onze klanten de vraag stelden hoeveel maal groter hun omzet online nu is in vergelijking met voor de crisis.

Het staat buiten kijf dat onze klanten reeds ambitieus waren voor Covid-19 toesloeg. Anders kiest men niet voor Studio Emma als partner, of voor de platformen Pimcore of Magento. Maar toch ervaren we dat ook zij anders tegen e-commerce aankijken. Hun goede keuze, gemaakt in het verleden, rendeert nu enorm. Het is voor hen een bevestiging om nog beter te doen in de toekomst en een verantwoording voor verdere investeringen in Magento of Pimcore, of breder: hun online business.

In bijgevoegd artikel uit de Trends van Knack (editie van 14 mei 2020), waarin onze CEO Pascal Vandenbrande aan het woord komt, wordt de stijgende vraag in e-commerce geschetst en ook het feit dat het nog niet te laat is om ook uw e-commerce op de rails te krijgen.

Voor een kleine organisatie kan het snel en goedkoop. Voor een groter bedrijf die zijn B2B business online wil krijgen of de retailer die zijn consument (B2C) wil bereiken is het ook nog niet te laat. Uiteraard is hier een groter budget voor nodig en zal het meer tijd vergen. Niemand kan echter voorspellen dat de situatie die we nu kennen, niet meer zal voorvallen, dus beter snel beginnen dan (te) laat. Zeker in deze tijden is een online verkoopskanaal (dat goed in elkaar zit) toch onontbeerlijk.

De laatste weken mochten we enkele nieuwe initiatieven lanceren waarvan we enkele van deze reeds met jullie hebben gedeeld. Zo hadden we ELGB, B2B en B2C electro groothandel (meer hierover op de projecten pagina) met een nieuwe webshop in Magento. Ook Aeromoov, B2C verkoper van babygerief (meer hierover in ons blogbericht), lanceerde een webshop in de Magento Commerce versie. Voor Metagenics, wereldspeler in voedingssupplementen, bouwden we een Magento webshop voor patiënten van bariatrische chirurgie. En deze week in primeur: Moderna Producs, producent van innovatieve plastic producten voor huisdieren, gebouwd in een record tempo in Pimcore. We delen hier later graag meer informatie over.

Wil je meer info over hoe je zo’n webshop bouwt, contacteer dan onze CEO Pascal op pascal@studioemma.be voor een vrijblijvende afspraak!

‚Äč


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten