15 oktober 2020

Een snelle lancering van de webshop Shedeals

In augustus 2020 lanceerde Studio Emma Shedeals. Shedeals is een afdeling van Roularta Media Group en is een platform waar unieke deals, zoals korting op tickets, uitstapjes of producten, aangeboden worden aan de klanten van Roularta Media Group (met een focus op vrouwen). De webshop in Magento2 is niet enkel een online catalogus, maar een volwaardige webshop waar je het product - de unieke deal - ook kunt kopen.
 
De webshop van Shedeals bestond reeds voor de samenwerking met Studio Emma, maar niet in Magento2. Roularta Media Group wenste meer conversie te realiseren van de webshop en dat door o.a. een modernere look en meer professionele opzet van de webshop. Het traject ging van start met een grondige analyse, waarin een designoefening en een functionele analyse de klant inzicht gaf in de opdracht. Dankzij dit voortraject, Studio Emma's “design” fase, kon de webshop zeer vlot gerealiseerd worden.

De samenwerking smaakt opnieuw naar meer. In een volgende stap wordt alvast de feed voor Facebook- en Instagramverkoop gerealiseerd. 

Wil je zelf ook meer conversie realiseren dankzij een professionele webshop met een partner die goed nadenkt over jouw verhaal? Aarzel niet om ons te contacteren!


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten