23 november 2020

Een Magento 2 webshop voor MyComfort24 (ColruytGroup)

MyComfort24 is de vernieuwde webshop van MyUnderwear24, onderdeel van de Colruyt Group. In een sneltempo door Studio Emma ontwikkeld en opgeleverd. Met de baseline ‘Bed. Bad. Ondergoed. Altijd goed.’ is MyComfort24 dé online specialist in ondergoed, nachtgoed, homewear, zwemkleding, kousen, panty's, beddengoed en badtextiel.

MyUnderwear24 was destijds gebouwd op Magento 1. Een upgrade naar Magento 2 kon dus niet op zich laten wachten. Het project kon bijzonder snel opgeleverd worden dankzij het grondige voortraject. We kregen feeling met de producten (dat was best comfy!) en met onze technische expertise zetten we de strategische lijnen uit voor de verdere visuele uitwerking en de architectuur van de webshop. Zo had de klant meteen een duidelijk beeld van de functionaliteiten en hoe de website er zou uitzien.

In het tweede deel van het traject (de zogenaamde "Development" fase) werd de webshop ontwikkeld op het Magento 2-systeem. De webshop is up en running met een tevreden klant en positieve reacties van de online shoppers. Daar kunnen we zelf alleen maar trots en blij om zijn. Dank je wel Studio Emma team! You did it again!

Wil je jezelf, familie of vrienden verrassen met comfortabel ondergoed, verrassend badlinnen of trendy bedartikelen? Surf dan zeker eens naar MyComfort24Zelf een interessante e-commerce uitdaging? Aarzel niet om contact op te nemen!

 

Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten