26 augustus 2021

SE-CURE: Het supportcontract met gegarandeerde snelle en efficiƫnte ondersteuning

E-commerce en het bijhorende beheer van productinformatie vormen samen vaak het kloppend hart van een organisatie. Uiteraard streeft men steeds naar een optimaal functionerende webshop en een vlekkeloze dataflow maar als het dan toch eens fout gaat is communicatie, oplossingsgericht denken en snel handelen: de key to success. Om klanten optimaal bij te kunnen staan tijdens deze momenten heeft Studio Emma SE-CURE in het leven geroepen. Een supportcontract dat een snelle en kwaliteitsvolle support verzekert.

Support waar jij altijd voorrang hebt

Natuurlijk laten wij niemand in de kou staan en krijgt elke klant standaard onze best effort support. Het grote verschil is dat een vraag van een SE-CURE klant altijd voorrang krijgt zowel bij first als second line support. Dankzij de garantie van beschikbaarheid en responstijd heb je steeds, in het geval van een kritiek probleem, een eerste reactie binnen de 3 uur. Bovendien is een pre-analyse van je aanvraag steeds inbegrepen terwijl dit voor niet SE-CURE klanten gebeurt aan het geldende uurtarief. 

Dedicated people for dedicated clients

Naast een Project Manager op jouw project, kan je als SE-CURE klant ook steeds terecht bij jouw dedicated Account Manager. Hij of zij kan al jouw commerciële of overkoepelende vragen beantwoorden. Daarnaast wordt er ook een Support & Success Officer toegewezen die verantwoordelijk is voor alles dat met SE-CURE te maken heeft. Deze persoon staat in voor alle technische ondersteuning van onze klanten en bemant ook de firstline support, een service die inbegrepen is bij SE-CURE. Hij of zij gaat de aanvraag analyseren en indien nodig de brug maken naar development voor second line support. Bovendien ziet de Support & Success Officer niet enkel elke vraag maar ook elke oplossing passeren. Hierdoor kan hij, over alle projecten heen, issues sneller herkennen en de analyse en oplossingstijd aanzienlijk inkorten.

Blijf actief en proactief op de hoogte

Transparantie en vertrouwen zijn twee belangrijke waarden die Studio Emma meeneemt in iedere samenwerking. Voor SE-CURE klanten gaan we daar zelfs nog een stapje verder in. Zij krijgen standaard 2 gratis licenties voor onze interne tools Jira en Confluence, die gebruikt worden als ticketing- en documentatiecentrum. Een optie die voor de andere klanten betalend is. Zo heb je steeds inzicht in je openstaande vragen, krijg je een actuele stand van zaken van je project en kan je communiceren met het team. Op die manier hebben zowel het develop team als jij steeds dezelfde informatie om mee te werken. Een heel open manier van communicatie die gestroomlijnd en gefaciliteerd wordt door de Support & Success Officer. Uiteraard is het ook belangrijk dat je software up-to-date blijft daarom gaan wij SE-CURE klanten, aan de hand van een technische nieuwsbrief, op regelmatige basis proactief voorlichten over upgrades of andere interessante zaken. 

Wij zetten jou in de kijker

Binnen het SE-CURE contract biedt Studio Emma ook een marketingpakket aan waarbij een klant online in de kijker geplaatst wordt. Op onze website en onze socials publiceren wij een case die inzoomt op zowel de klant, het afgelegde traject samen alsook op de meerwaarde van E-commerce of databeheer voor het bedrijf. Als SE-CURE klant ben je ook steeds welkom op één van onze evenementen. Zo organiseren we bijvoorbeeld op regelmatige basis een online webinar of een Morning Session waar keynote speakers van Magento en Pimcore langskomen om je te inspireren en waarbij onze eigen interne experts hun ervaringen delen. 

Meer weten over SE-CURE of op zoek naar een E-commerce en databeheer specialist?

Laat het ons weten en dan nemen we volledig vrijblijvend contact met je op om te kijken wat Studio Emma voor jou kan betekenen.

 


Geschreven door:

Studio Emma

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten