Nieuws | Studio Emma - Magento & Pimcore developmentWelkom, nieuwe collega's
17 juni 2019

Welkom, nieuwe collega's

17 juni, een hoogdag bij Studio Emma. We mochten opnieuw 2 nieuwe werknemers verwelkomen. Mathias, 22 jaar, start als back-end developer bij Studio Emma. Hij zal voornamelijk op Pimcore werken. Natasha, 37 jaar en moeder van 2, zal als project manager bij Studio Emma werken. Ze heeft eerdere ervaring met Magento projecten. Beiden staan 200% klaar om uit de startblokken te vliegen! Natasha en Mathias zullen voornamelijk in ons kantoor te Kortrijk te vinden zijn. 

Voor een onboarding bij Studio Emma zitten werknemers op hun eerste dag samen met HR. Op deze eerste dag leert men op welke manier we bij Studio Emma te werk gaan en waarom. Men leert het team kennen, onze waarden en normen, de praktische kantjes van kantoor Brugge en Kortrijk, ons tijdsregistratiesysteem... De dagen die hierop volgen, zijn verschillend van functie tot functie. Een project manager zit samen met andere project managers, de CTO, de account manager... om kennis te maken met de projecten en werkwijze. Een developer zal eerder onmiddellijk in een training vliegen van Magento en/of Pimcore om zo snel mogelijk te kunnen meedraaien met de rest van het team.

Bij Studio Emma vinden we check-ins met elkaar van tijd tot tijd belangrijk. Na een maand wordt dus al voor de eerste keer samengezeten met HR en management om af te checken hoe het gaat. 

 

 

 

 


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten