17 juni 2019

Welkom, nieuwe collega's

Op 17 juni 2019 mochten we bij Studio Emma opnieuw 2 nieuwe werknemers verwelkomen. Mathias, 22 jaar, start als back-end developer bij Studio Emma. Hij zal voornamelijk op Pimcore projecten werken. Natasha, 37 jaar en moeder van 2, gaat aan de slag als project manager. Ze heeft eerdere ervaring met Magento projecten. Natasha en Mathias zullen voornamelijk in ons kantoor te Kortrijk te vinden zijn. 

Hoe verloopt zo'n start als nieuwe werknemer? Voor een onboarding bij Studio Emma zitten werknemers op hun eerste dag samen met onze HR. Op deze eerste dag leert men op welke manier we bij Studio Emma te werk gaan en waarom. Je leert het team kennen, onze waarden en normen, onze projectaanpak, onze Studio Emma Academy, de praktische kantjes van kantoor Brugge en Kortrijk, ons tijdsregistratiesysteem... Je krijgt ook een peter of meter toegewezen. Die kan op dagdagelijkse basis simpele praktische vragen beantwoorden over de gang van zaken in het kantoor. De dagen die hierop volgen, zijn verschillend van functie tot functie. Een project manager zit samen met andere project managers, de CTO, de account manager... om kennis te maken met de projecten en projectaanpak. Een developer start meestal met een training van Magento en/of Pimcore, om zo snel mogelijk te kunnen meedraaien met de rest van het team.

Bij Studio Emma vinden we check-ins met elkaar van tijd tot tijd belangrijk. Na een maand wordt opnieuw samengezeten met HR en management om af te checken hoe het gaat. Dit gaat over naar kwartaalgesprekken, zodat je nooit (te lang) met iets hoeft te blijven zitten. We hebben graag dat iedereen zich gelukkig voelt.

Welkom, Natasha en Mathias!

 

 

 

 


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten