2 januari 2019

Nieuw jaar dus nieuw talent

We mochten gisteren bij Studio Emma 2 nieuwe collega's onboarden.

Olivier gaat bij Studio Emma aan de slag in een nieuwe functie, namelijk als Sales/Account Manager. Olivier heeft meerdere belangrijke taken. Ten eerste zal Olivier een eerste aanspreekpunt zijn voor prospecten. Als tweede zal hij nieuwe klanten wegwijs maken in de werking van Studio Emma. Ten derde zal Olivier de project managers bijstaan in de opvolging rond de budgettering van projecten. Voor de nieuwsgierigen onder ons... Olivier is 40 jaar, getrouwd en vader van twee. Zijn hobby’s zijn lopen, mountainbiken en golfen. Hij woont in Varsenare.

Quinten gaat als Front-End Developer aan de slag. Fun fact: onze andere Front-End Developer heet ook Quinten! Quinten is afkomstig uit Oostende. Hij is 22 jaar oud en dat betekent dat hij de titel van "jongste werknemer" van onze functioneel analist Yentl overneemt. Quinten heeft een enorme passie voor alles wat te maken heeft met Front-end Development en JavaScript en zal voornamelijk bezig zijn met de implementatie van PWA (progressive web apps).

De ene collega heeft net geen 20 jaar werkervaring op zijn palmares. De andere collega is een schoolverlater. Beiden even enthousiast om bij Studio Emma te beginnen. Welkom bij het team, heren!

 


Geschreven door:

Liesa Vandenbussche

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten