5 december 2016

Studio Emma valt in de prijzen op de Twinkle Awards 2016

Tijdens de allereerste uitreiking van de Twinkle Awards, het gelijknamige e-commerce magazine, behaalde Studio Emma een knappe tweede plaats in de categorie ‘Creation & Development’. “Hierbij lieten wij heel wat gerenommeerde en vaak grotere bedrijven achter ons. We zijn dan ook bijzonder fier dat we deze Twinkle-ster mee naar huis mochten nemen”, klinkt het bij CEO Pascal Vandenbrande.  

Twinkle Magazine is een tweemaandelijks magazine dat de E-commercemarkt in België zo breed mogelijk belicht. Voor het eerst reikten zij de Twinkle Awards uit. De genomineerden werden bepaald door de redactie van Twinkle samen met een onafhankelijke adviesraad. Zowel webshops, als de toeleveranciers voor webshops kwamen in aanmerking en konden genomineerd worden binnen verschillende Awards-categorieën. 
Tijdens de Twinkle Award Night in Antwerpen kreeg Studio Emma de Award van Runner-Up in de categorie ‘Creation & Development’. “Hierbij lieten wij heel wat gerenommeerde en vaak grotere bedrijven achter ons. We zijn dan ook bijzonder fier dat we deze Twinkle-ster mee naar huis mochten nemen”, klinkt het bij CEO Pascal Vandenbrande.

“Sinds enkele jaren besloten we als web agency de focus te leggen op e-commerce. Waar het bouwen van webshops voor sommige bedrijven slechts een sporadische activiteit is, behoort dit tot onze core business.  
De kennis en expertise van onze e-commerce architecten, designers en developers draagt er toe bij dat wij onze ambitieuze klanten elke dag kunnen bijstaan in het verbeteren van hun bedrijfsresultaat. 
Voor onze bestaande klanten fungeren we dan ook vaak als een echte partner en helpen we mee om hun online business verder te ontwikkelen, ook na de lancering van hun webshop. Heel wat van onze klanten baten dan ook een high-traffic webshop uit”. 
“Deze Twinkle Award zien we als een beloning en willen we opdragen aan het ganse Studio Emma team. Het zijn immers zij die ervoor zorgen dat onze klanten scoren. Het is de kwaliteit van hun werk dat ervoor zorgt dat Studio Emma opvalt binnen de Belgische e-commerce community. We zijn ervan overtuigd dat we ook in 2017 de e-business van onze klanten kunnen laten groeien.”

 


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten