23 januari 2017

Een nieuw community portal voor USG people

Als detacheringsbureau en erkende instelling voor werving en selectie richt Secretary Plus, onderdeel van USG People, zich volledig op administratieve profielen. Je kan bij het bedrijf terecht voor o.a. Managements Assistants, HR Assistants en Marketing Specialists voor een waaier aan disciplines en sectoren.
 
Om het talent van deze profielen ten volle te ondersteunen richtte Secretary Plus een community portal op: We Assist You. Aan de hand van webinars, artikels en templates kan men via We Assist You zowel de hard- als soft skills up-to-date houden.  
Dit platform telt ondertussen al meer dan 50.000 leden die de online tools van ‘We Assist You’ aanwenden om hun talent te ontwikkelen en (verder) te groeien in hun job.
 
Via dit portaal kopen en beheren bedrijven vacatures en advertenties.
Het uitgebreide ledenaantal zorgt er voor dat bedrijven uit België en Nederland een groot bereik hebben binnen de door hen vooropgestelde administratieve profielen.
 
Studio Emma implementeerde Pimcore als CMS zowel voor de opbouw van de webshop evenals voor het beheer van de artikels en blogs van ‘We Assist You’. 
Ook de e-commerce functionaliteiten van Pimcore werden benut. Deze worden onder andere aangewend voor de verkoop aan bedrijven en particulieren. Zo kan een bediende bijvoorbeeld een webinar aankopen daar waar bedrijven vacatures kunnen aankopen. 
 
Een team van 7 werknemers van Studio Emma bouwde dit grote en complexe project op basis van Pimcore. Met de nodige trots meldt Studio Emma dan ook de lancering van een nieuw community portal voor USG people: 
www.weassistyou.com


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten