2021-01-28 | Erik Mulder

MijnMagazines.be: onmisbare learnings bij het nieuwe leesplatform

Studio Emma, al jarenlang partner voor Roularta Media Group, ontwikkelde in 3 weken tijd de check-out van het razend succesvolle platform mijnmagazines.be. Lees meer over de strategie achter het platform, de samenwerking met Studio Emma, en de verkregen insights op onze Projectenpagina!

Tags:

Pimcore

Roularta Media Group staat, zoals zovele mediabedrijven, voor grote digitale uitdagingen. En zo ook in een groot transformatieproces. Inzichten over de behoeften en gedragingen van de consument zijn hierbij cruciaal. Een onderdeel van deze strategie was het project mijnmagazines.be, een soort van leeskiosk voor het ganse gezin.

Studio Emma had de opdracht de check-out voor dit platform te realiseren met een strikte deadline: live in 3 weken. Mijnmagazines.be werd een groot succes: men had gerekend op 1000 bestellingen, en het werden er 10.000. Bovendien leverde het een heleboel insights op! Dankzij onze jarenlange samenwerking kent Studio Emma de ins & outs bij de klant en konden we snel opleveren.

P.S. Zelf een digitale uitdaging en benieuwd of Magento of Pimcore jouw ideale oplossing kan zijn? Aarzel niet om contact op te nemen!