2020-04-10 | Pascal Vandenbrande

Studio Emma is vanaf nu Amasty Gold Partner

Studio Emma besloot om Gold Partner te worden van Amasty, extensiebouwer voor Magento. Hiermee geven we onze partnership met Amasty een extra boost sinds de samenwerking in 2019 en kunnen we onze klanten een nog betere service verlenen.

Tags:

Magento
Studio Emma

Met enige trots kunnen we melden dat we het partnership met Amasty, de eerste Premier Magento Extension Builder, upgraden tot Gold Partner. In maart 2019 gingen we reeds in zee met Amasty. Sinds april 2020 werd dit naar een hoger niveau getild.  

Amasty startte in 2009 met het bouwen van extensies voor Magento en werd in 2017 officieel Magento partner. Amasty bedient meer dan 80.000 tevreden klanten wereldwijd, waaronder eBay, Canon… en andere digitale giganten. Ondertussen ontwikkelde Amasty meer dan 250 extensies. Multi-inzetbaar, up-to-date en steeds correct onderhouden.

Als Gold Partner van Amasty kunnen we rekenen op flink wat voordelen. Een verhoogd service level door middel van directe communicatie via Slack en mail, een dedicated Account Manager, extra visibiliteit aan de hand van het verworven Gold Label voor marketing doeleinden… zijn er maar enkelen van.

Belangrijke schakels die er voor zorgen dat we onze klanten, waarvoor we Amasty extensies inzetten, nog beter kunnen gaan servicen waar nodig. En natuurlijk zijn mogelijke acties of promo voorwaarden, op de aankoop van extensies, mooi meegenomen en kan u als klant hier van meegenieten.

Enkel voordelen dus voor u en ons. En dit is ook waar een partnership voor staat. Een band die we willen hebben met onze klanten en leveranciers!