Nieuwsoverzicht | Studio Emma - Magento & Pimcore development

Nieuws

19 aug. 2016

Roularta Media Group pakt uit met vernieuwende online abonnementenservice

De beursgenoteerde multimediagroep, Roularta Media Group (RMG), heeft haar online abonnementenservice een grondige facelift gegeven. Als Magento-expert zorgde Studio Emma voor de ontwikkeling en uitwerking van deze omvangrijke en uitdagende opdracht. Abonnementen.be, promotie.abonnementen.be en de Franstalige tegenhanger abonnements.be en promotion.abonnements.be zijn immers gestoeld op het Magento Enterprise platform en fungeren nu als volwaardige webshops. Benieuwd hoe wij de doelstellingen van Roularta Media Group omzetten in een succesvol resultaat? 

Meer info op onze blog

29 jan. 2016

Studio Emma wordt Pimcore Gold Partner

Pimcore wordt bij Studio Emma dagelijks ingezet voor het ontwikkelen van CMS-en PIM projecten, onder andere voor grote e-commerce opdrachten. Pimcore heeft een sterke positie op de zakelijke markt en is gebaseerd op het solide Zend Framework. 

Studio Emma was reeds geruime tijd een officiële Belgische Pimcore partner. De aanstelling tot Gold partner is een beloning voor al het mooie werk en een garantie voor onze klanten dat ze met experten aan de slag gaan.

In het voorjaar van 2016 wordt een substantiële release voor Pimcore verwacht, een update die talloze verbeteringen en uitbreidingen zal bevatten.

14 jul. 2015

Succesvolle apotheek online

Studio Emma heeft als één van de weinige bureaus in België uitvoerige ervaring met de Magento Enterprise versie. Ook voor www.apotheek-online.be werd deze expertise ingezet. De Enterprise edition garandeert een performante webshop voor de meer dan 140,000 producten. Bovendien werd de shop gekoppeld met een viertal externe applicaties zoals Medipim en Farmad. Studio Emma staat eveneens in voor de performante hosting.

Meer info op https://www.apotheek-online.be

01 jun. 2015

Nieuwe Pimcore website voor IWVA

Voor de Intercommunale Waterleidingsmaatschappij van Veurne-Ambacht te Koksijde bouwden we de nieuwe website op het Pimcore CMS. De klanten kunnen voortaan hun watermeterstand online doorgeven aan de maatschappij en ook alle verslagen van de Raad van bestuur komen online.

Meer info op iwva.be