Studio Emma in een handvol seconden!

Onze historiek

  • In 2002 bundelde Pascal Vandenbrande zijn commerciële feeling met de technische know how van zijn broer Patrick Vandenbrande en werd Studio Emma opgericht.

    Zij focussen zich op de ijverige ondernemer die zijn business online wil voorstellen met een website en hiermee een succesverhaal op het oog heeft. 

Heel wat uitdagende projecten volgen zich in snel tempo op en Studio Emma kijkt uit naar ontwikkelaars, grafici en marketeers om de organisatie te versterken. Dankzij deze investering in kennis, ontwikkeling en een relevante uitbreiding van het team slaagt Studio Emma er in om een unieke online ervaring te creëeren voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Studio Emma werkt in die jaren voor eBay België, Italië, Frankrijk, UK, Australië en Oostenrijk en voor merken als Miele, Destrooper, NMBS ...

  • E-commerce krijgt steeds meer voet aan wal in België en dit resulteert in een stijgende vraag naar webshops. In 2009 krijgt Studio Emma het label van Magento Silver Solution Partner voor Magento, het meest succesvolle e-commerceplatform ter wereld.

  • In 2014 beslist Studio Emma zich volledig te richten op de e-commerce markt, zowel B2C als B2B. Het volledig development team wordt omgeschoold tot Magento Certified Developers om met de grootste expertise het groeiend aantal e-commerce projecten te ondersteunen. Klanten zijn oa PizzaHut, Napoleon Games, Fun, Roularta Media Group, Euroshop ...

  • Met de lancering van Magento 2 trekt Studio Emma nu voluit de kaart van deze nieuwe Magento versie als “full stack” e-commerceplatform. Al dan niet op maat en in combinatie met het Pimcore CMS. Studio Emma is ondertussen Gold Partner van Pimcore geworden.

    Deze ondernemende en ambitieuze bedrijfscultuur resulteert vandaag in een team van dertig enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om de online business van hun klanten te laten knallen!

Het warme onthaal bij Studio Emma
De lounge
Het Studio Emma team
Overleg tussen collega's
Een overleg in de lounge
Een overzicht op de werkvloer

Wedden dat we samen tot een top plan komen?

Maak een afspraak