Wat is Pimcore?

 

Pimcore is een bijzonder krachtig multi-channel beheer- en publicatietool om content naar elk kanaal of elke device te brengen op gelijk welk ogenblik. Het levert een verhoogde interactie met jouw klanten en gebruikers en dit via één geïntegreerd platform.

 

Meer weten over Pimcore?

 

 

 

Screenshot van Pimcore CMS

Pimcore kan instaan voor volgende zaken:

Content managers actualiseren hun website via het CMS eenvoudig, snel en gemakkelijk

Webshops kunnen het e-commerce framework van Pimcore inzetten.

Beheer productinfo zoals, foto’s, video’s, technische fiches, teksten en vertalingen met PIM (Product Information Management).

Maak met de web-to-print functionaliteit gepersonaliseerde folders of catalogen aan.

Perfectioneer de Customer Experience & Engagement van je klant. Connecteer eenvoudig allerlei data om de optimalisatie voortdurend bij te sturen.

Vanaf de DAM (Digital Asset Management) creëer je banners en breng je deze naar elk kanaal of elke device

Het Marketing & Campaign Management is naadloos geïntegreerd in Pimcore. Hierdoor bouw en verstuur je eenvoudig nieuwsbrieven: rechtstreeks of via een derde partij.

Via Targeting & Personalisatie bied je jouw bezoeker gepersonaliseerde content op maat en verhoog je engagement.

Pimcore is open source. Dat betekent dat developers en IT-kenners wereldwijd continu het systeem verbeteren.

Via extensies kan extra functionaliteit aan het pakket worden toegevoegd.

Screenshot van afbeelding structuur in Pimcore CMS

Onze expertise

Studio Emma is een officiële Gold Solution Partner voor de Belgische markt. Dat betekent dat wij door een sterk en ervaren Pimcore-team vertegenwoordigd zijn: Project managers, designers, front-en back-end developers.

Naast onze doorgedreven knowhow over Pimcore en haar extensies, maken wij ook makkelijk de link met alle mogelijke ERP of kassasystemen zoals Exact, SAP, Navision, AS400, enz.
Pimcore kan ook ingezet worden in combinatie met Magento als uitgebreide PIM en CMS voor uw webshop.

De uitgebreide ervaring van Studio Emma op het vlak van Pimcore garandeert je dat Pimcore op de beste manier wordt ingezet om van jouw project een succes te maken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij willen je de hoogste kwaliteit aanbieden die jij van jouw webbouwer verlangt. Daarom steunen alle nieuwe websites die we bouwen op het Pimcore Content Management Systeem. Ook voor complexe toepassingen bieden wij een kant-en-klare oplossing voor een efficiënt en eenvoudig beheer van jouw website. Als officiële partner zijn wij steeds als eerste op de hoogte van de updates van het Pimcore CMS. Wij houden er ons aan om je daarover steeds te informeren als een bepaalde upgrade een voordeel kan zijn voor jouw website. Samen met de kwaliteitsvolle hosting die we aanbieden via onze partner, Cloudstar, kunnen wij je een maximale uptime garanderen. 

 

In een adviesfase helpen we de starters met het opzetten van een businessplan. Bij bestaande projecten reiken we voorstellen en mogelijke oplossingen aan.

Na de ontwerpfase gaan we van start met de bouw van Pimcore applicatie die volledig ‘inhouse’ gebeurt door onze ervaren developers en grafici. Je project manager volgt jouw project nauwgezet op en zorgt ervoor dat alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Ook na de oplevering zien wij onszelf als een lange termijn partner voor de verdere ontwikkeling van jouw project.

Benieuwd wat Pimcore kan betekenen voor uw website?

Contacteer ons!