2022-12-20 | Sandra Wybo

De Studio Emma inspiratielijst voor al je eindejaarslijstjes

We naderen het einde van het jaar en dan komen de lijstjes weer boven. Verlanglijstjes, cadeaulijstjes, goede voornemenslijstjes, ... We kunnen er gerust nog een paar bedenken, maar belangrijker is dat je zoveel mogelijk op dat lijstje kan afvinken, toch? Hoe Studio Emma daarbij kan helpen? Dankzij een greep uit ons arsenaal aan topklanten kunnen we jou tippen voor de beste cadeaus onder de kerstboom of het grootste (werk)plezier in 2023.

Tags:

Allerlei
E-commerce
Studio Emma

Laat je alvast inspireren door ONS ‘best of’ eindejaarslijstje.

Met z’n allen in het nieuw

Wil je het ganse gezin nog in het nieuw steken voor de komende feestdagen? Kruip gezellig samen op de bank en kies elk je favoriete outfit op www.amode.be. Nog een cadeautje voor je BFF nodig? Verras haar met een (digitale) cadeaubon die je gewoon meebestelt met je feesttenues. Wij kennen al iemand die zal shinen tijdens kerst en nieuw.

Time is money

We hebben ze allemaal: die vriend, vriendin of familielid die steevast te laat komt op elk feestje. Een horloge onder de kerstboom is misschien wel de subtiele hint die het verschil kan maken. Maak er dan meteen een exemplaar van die gewoon te mooi is om niet te dragen. Op www.timepiecebank.com bewonder je de meest exclusieve horloges van topmerken en je kan er zelfs met bitcoins betalen!

Slaap kindje slaap

Staat een goede nachtrust op je wenslijstje, maar heb je een baby, peuter of kleuter die daar ’s nachts vaak anders over denkt? Zorg dat hij of zij slaapt als een roosje met www.aerosleep.com. Je vindt er alles om een ideale slaapomgeving te creëren voor je kleintje en zo kom jij ook aan slapen toe. Neem zeker ook een kijkje op www.aeromoov.com en www.puckaybaby.com zodat je ook op vakantie of tijdens een weekendje weg je slaap niet moet laten.

Je tuin zomerklaar maken

Het hoeft uiteraard niet allemaal in een pakje voor onder de kerstboom te passen. Wil je in 2023 de tuin aanpakken en heb je nog plaats voor een mooi bijgebouw in hout? Dan moet je een kijkje nemen op www.solid.eu. Met hun 3D-configurator stel je je persoonlijk bijgebouw of terrasoverkapping samen en zie je meteen hoe het er uit zal zien. Haast je naar een van hun verdelers en geef je plannen meteen vorm.

I want to ride my bicycle:

Gezonder leven is sowieso een van de populairste items op een goede voornemenslijstje en dat kan je heel ruim opvatten. Misschien wil je wel wat meer de fiets bovenhalen of ben je zelfs van plan om je eerste koers te rijden. Een goed uitgeruste fiets is dan ook een absolute must om je doel te bereiken. Op www.buytonow.com, de webshop van Now Company, een van de grootste distributeurs van premium fietsasseccoires, kan je alvast starten met een nieuw … euhum … lijstje om je fiets op punt te zetten. Je lokale fietszaak helpt je vervolgens verder.

Slim fit

Een gezond 2023 heeft voor jou misschien een heel andere connotatie. www.bariatricadvantage.eu is de webshop van Metagenics die voedingssupplementen ontwikkelt voor mensen die een maagverkleining ondergingen met als doel je vitaminen en mineralen op peil te houden. Met hun handige abonnementsformule heb jij altijd je voorraad op zak en geniet je volop van je nieuwe levensstijl.

Allemaal beestjes

En als het aankomt op cadeautjes voor onder de kerstboom mag je natuurlijk ook je trouwe viervoeter niet vergeten. Een stevig kauwbeen voor de hond of een leuk speeltje voor de kat? Op www.pharmapets.be staat het vol verwennerijen voor je favoriete huisdier. Het advies en tips van dierenarts Valerie krijg je er gratis bovenop!

Et euh pour les chiens et les chats entre nous: n’oubliez pas le shop www.vetostore.com!

Van de kat … naar de katers

Een goede huisapotheek komt altijd van pas en misschien wel extra met de feestdagen. Pleisters, een indigestiepilletje of een anti-katermiddel? Geef je huisapotheek een grondige check-up en vul aan via de online apotheek www.medstore.be.

Carrièreswitch?

Word 2023 jouw jaar en kies je voor een nieuwe carrièrewending? Wat dacht je van een job  als tandtechnicus? Dan kunnen we alvast  www.arseus-lab.be sterk aanbevelen. Je vindt er alles van medische apparatuur tot verbruiksmateriaal dat je heel eenvoudig via hun webshop bestelt. Ook als je nog wil bijleren, kan je je via hun Arseus Lab Academy inschrijven voor verschillende opleidingen.

IT, all the way

En werk je al eens van thuis en wil je jouw kantoor inrichten dan heb je een goed uitgeruste IT-huishouding nodig. Als dit het geval is, dan wil je Tridis aan je zijde. Deze distributeur van computeraccessoires en netwerkcomponenten heeft op www.tridis.be alles in huis voor een state-of-the-art pc-omgeving waar jij en je medewerkers kunnen knallen. Veel succes alvast!

Met de vlam in de pijp

Niet zot van het dentale of van IT, maar wel zin om de baan op te gaan? Dan hopen we je met www.braem.com, de webshop voor tweedehandsvrachtwagen en vrachtwagenonderdelen, op ideeën te brengen. Naast Mercedes vind je er ook heel wat andere grote merken. Zo sneer jij gezwind het nieuwe jaar in! TOE TOET!

Wil jij jouw online business in 2023 ook in de kijker zetten?
Laat het ons weten, dan spreken we snel eens af!