2022-11-03 | Sandra Wybo

Studio Emma maakt voortaan deel uit van de Gumption-groep.

Studio Emma maakt voortaan deel uit van de Gumption Group. Dit ondernemersplatform brengt digitaal geïnspireerde ondernemers van meer dan 20 bedrijven samen in één ecosysteem voor innovatie en groei. Met onze toetreding hebben ze nu ook een West-Vlaamse vertakking. Ook zusterbedrijf Creatief nv stapt mee in het Gumptionverhaal. Zij maken nu deel uit van het Antwerpse brand en experience design agency Oddball.

Tags:

Studio Emma

The word is out! Studio Emma maakt voortaan deel uit van de Gumption Group. Dit ondernemersplatform brengt digitaal geïnspireerde ondernemers van meer dan 20 bedrijven samen in één ecosysteem voor innovatie en groei. Met onze toetreding hebben ze nu ook een West-Vlaamse vertakking.

Ook voor onze klanten biedt deze stap alleen maar voordelen. Je kan nog steeds bij Studio Emma terecht voor al je e-commerce en dataprojecten, maar nu kunnen we nog veel meer expertise aanbieden onder één dak. We blijven ook operationeel vanuit Brugge en Kortrijk en ook ons voltallig team blijft zich 100% inzetten voor jouw online business. Wat wel verandert, is onze interne structuur. CEO, Pascal Vandenbrande blijft nog een jaar aan boord om de transitie mee te begeleiden en dan neemt broer Patrick Vandenbrande de dagelijkse leiding van Studio Emma binnen de Gumption Group over. 

 “De schaalvoordelen en de ondernemersknowhow van Gumption zijn voor ons een grote plus”, zegt Patrick Vandenbrande. “De service die Gumption aan zijn bedrijven biedt door hen bij te staan op het vlak van onder andere human resources en financiën laat ons toe om ons te focussen op onze missie en onze klanten. We ambiëren groei in functie van onze klanten.”

Ook zusterbedrijf Creatief treedt toe tot de Gumption Group en zal deel uitmaken van het Antwerpse brand en experience design agency Oddball. Ook zij blijven hun knowhow en kennis inzetten voor hun klanten en dit vanuit Kortrijk.

Voor Studio Emma is hiermee een belangrijke stap gezet voor de toekomst. Een uitdaging die we met het ganse team graag aangaan!