Wat is Magento?

Magento is een succesvol en open source e-commerce systeem dat een compleet pakket aanbiedt om uw webshop te bouwen tot in de kleinste details. Magento is marktleider en bijgevolg het meest gebruikte platform voor het bouwen en inrichten van e-shops. Magento werkt met partners wereldwijd die de webshops ontwikkelen en bouwen, helemaal op maat van de klant.

Meer weten over Magento? 

Magento is open source. Dat betekent dat developers en IT-kenners wereldwijd continu het systeem verbeteren.

Heel wat functionaliteiten en mogelijkheden waaronder extra tools voor zoekmachine-optimalisatie, product- en klantenbeheer, orderbeheer en facturatie.

Meer dan 6000 Magento-extensies die de ingebouwde functionaliteiten nog verder kunnen uitbreiden. 

Magento is schaalbaar waardoor dit platform inzetbaar is voor zowel grote als kleine webshops. 

Uw webshop groeit mee met jouw e-commerce ambities. 


Screenshot van Magento backend

Onze expertise

Studio Emma is een officiële Professional Solution Partner voor de Belgische markt. Dat betekent dat wij door een sterk en ervaren Magento-team vertegenwoordigd zijn.

Naast onze doorgedreven knowhow over Magento en haar extensies, maken wij ook makkelijk de link met alle mogelijke ERP of kassasystemen zoals Exact, SAP, Navision, AS400, enz.

Wens je een content beheersysteem voor online (website, Social Media) of offline (catalogus, folder) publicatie? Dan integreren wij naadloos ons PIMCORE CMS als PIM (Product Information Management).

Onze kennis en ervaring reikt heel ver om voor u de ‘out of the box’ webshop te ontwikkelen die zowel jouw visibiliteit op het internet als e-commerce een stevige boost geeft.


Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Studio Emma ontwikkelt nieuwe webshops voor zowel kleinere of grote bedrijven met ambitie of gaat verder met bestaande e-commerceprojecten. In beide gevallen gaan we stap voor stap te werk.

 

In een adviesfase helpen we de starters met het opzetten van een businessplan. Bij bestaande projecten reiken we voorstellen en mogelijke oplossingen aan.

Na de ontwerpfase gaan we van start met de bouw van uw e-shop die volledig ‘inhouse’ gebeurt door onze ervaren developers en grafici. Je project manager volgt jouw project nauwgezet op en zorgt ervoor dat alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Ook na de oplevering zien wij onszelf als een lange termijn partner voor de verdere ontwikkeling van uw webshop.

Overtuigd van de kwaliteiten van het Magento platform?

Maak een afspraak