26 april 2017

Studio Emma mag zich vanaf heden officieel Magento 2 Trained Partner noemen!

Met Magento 2 als opvolger van het veelzijdige Magento 1 werd een compleet nieuw platform gelanceerd. Omwille van de grote verschillen tussen beiden is het niet mogelijk om van Magento 1 naar Magento 2 te upgraden. Onze developers kregen dan ook extra opleidingen om de specificiteit van het nieuwe platform volledig onder de knie te krijgen.

Als trained partner laten we zien dat ons team van developers de Magento 2 skills helemaal beheersen. Onze mensen ondergingen een intensieve training waarbij ze naderhand via praktijktesten bewezen dat we dit nieuwe certificaat waardig zijn. Deze erkenning is voor Studio Emma een beloning voor zowel het harde werk als de toewijding van onze medewerkers. Zo blijft de huidige én toekomstige klant genieten van onze expertise ter zake.

Sedert 2016 bouwt Studio Emma trouwens alle nieuwe webshops op Magento 2 en heeft zo al een ganse reeks van referenties in de markt gezet.

Ben je van plan om te starten met een webshop? Of draait je platform al op Magento en vraag je je af wat een migratie naar Magento 2 voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.


Geschreven door:

Pascal Vandenbrande

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van onze activiteiten