Ons proces

Onze aanpak hebben wij uitgewerkt in 6D's. Een pragmatische benadering waarin we nauw samenwerken om jouw project niet alleen te laten slagen, maar ook te laten groeien naar misschien nu nog ongekende hoogtes.

Discover
Discover

Laat ons kennismaken!

Noem dit gerust de snuffelfase. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt en op welke manier wij jou het best kunnen helpen. We overlopen je verwachtingen en we ontdekken wat je hart sneller doet kloppen. We krijgen feeling met je producten, je klanten, je doelgroep, maar ook met je visie en aanpak. Laat gerust ook de sales- en marketingman of -dame meeschuiven aan tafel. Ondertussen denken we al met je mee. We kijken wat onze platformen voor jou kunnen betekenen en of ze HET antwoord kunnen zijn op je vragen. We gaan ook al even ruw inschatten aan welke budgetschaal en welke leadtime je je kan verwachten. Eerlijk, direct en open praten we verder en gaan we na welke methode of oplossing we uiteindelijk kunnen kiezen.

Define
Define

De fundamenten voor je digitaal project

Het volkomen begrijpen van wat je precies nodig hebt en een exacte formulering van de probleemstelling is cruciaal. Hiermee leggen we de fundamenten om je project succesvol te lanceren en te doen slagen. Met alle vergaarde informatie creëren we het kader waarmee we in een volgende stap aan de slag gaan. Dat gebeurt heel afgelijnd en gedetailleerd. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt wat we doen en waarom. Ook toekomstige ambities nemen we proactief op. Geen zorgen. We maken het helder en duidelijk voor je zodat je van in het begin helemaal mee bent.

Design
Design

Een sneak peek van het resultaat

Hier denk je waarschijnlijk aan het grafisch ontwerp van je online applicatie. Gelijk heb je, maar het is veel meer dan dat. We geven je een totaalbeeld van hoe het eindresultaat zal werken en eruit zal zien. Alles wat nodig is om je online verhaal gebruiksvriendelijk, functioneel en praktisch in te richten passeert de revue. Hoe moet de check out werken? Welke gegevens moeten zichtbaar zijn? Hoe kan een gebruiker op zo’n efficiënt mogelijke manier navigeren door de applicatie? Hoe zijn de voorraden aanpasbaar in de user interface? Het zijn maar enkele voorbeelden om je te tonen hoe ver in detail we gaan.

Develop
Develop

Jouw digitaal project in de maak

Alle vragen zijn gesteld, alle details zijn doorgenomen en ons development team is gebriefd. Off we go! Stap voor stap, detail na detail wordt ontwikkeld, geprogrammeerd, geconfigureerd en geïmplementeerd. We doen en durven en meer dan één keer als het moet. Ook die extra stap om je te verbazen zetten we graag.

Deliver
Deliver

Jouw digitaal project kan live!

Half werk staat niet in ons woordenboek. Integendeel, we willen die smile op je gezicht zien en daar gaan we 100% voor. We tonen hoe je nieuwe online applicatie werkt en zorgen voor opleiding en support tot je alles onder de knie hebt. Dan is het aan jou. Zo ervaar je best of alles werkt zoals je in gedachten had. Zijn er toch nog aanpassingen nodig? Geen probleem! We verwerken je feedback en als het moet, zetten we nog een bijkomende roadmap op. Die krullende mondhoeken, weet je wel…

Drive
Drive

We blijven voor je klaar staan!

We zijn live! Inderdaad ‘we’, want we muizen er niet vanonder na de oplevering van jouw realisatie. Als je applicatie vlot draait en presteert op vlak van traffic, leads en conversies zijn we even blij als jij. We ondersteunen je groei met ondermeer een vlot bereikbaar servicecenter voor support. We adviseren je op vlak van marketinginspanningen en voorzien de nodige monitoring tools. En wil je nog een stapje verder gaan? We sparren heel graag over ‘the next step’ om je project of ambitie nog een trede hoger te tillen.