Studio Emma: wij scharen ons aan jouw zijde

E-commerce expert en databeheer wizard. Inderdaad, wij helpen je online business succesvol uit te bouwen en je data efficiënter in te richten. Ook al zit er een addertje onder het gras of is je business heel complex. Wij scharen ons aan jouw zijde en dit voor de lange termijn. Door onze expertise en ervaring optimaal in te zetten en onze inspanningen te maximaliseren laten wij jouw business schitteren. Ben je klaar voor een volgende stap? Dan vergezellen we je graag weer.

Een dream team

Studio Emma boogt op een sterk team van een dertigtal medewerkers dat met de glimlach elke dag de klemtoon legt op een sterke service, voor, tijdens en na elk project. Benieuwd naar onze pro's die jouw project doen leven?

Waar staat Studio Emma voor?

Dit is wat we doen

We richten je webshop in zoals jij het wil. Een dataplatfrom voor product verrijking? Een integratie met een bestaand ERP-systeem of externe service? Onze experten en gecertifieerde developers vertalen jouw wensen naar een sterk en succesvol resultaat. Hiervoor zetten we Magento, Shopware en Pimcore in, drie krachtige platformen met een overvloed aan mogelijkheden. En tussendoor durven we ook wel eens te genieten van een team activiteit.

Lees meer
Dit is wat we doen

Onze mantra (voor elk nieuw verhaal)

Studio Emma wil de ambitieuze online plannen van haar klanten waarmaken door op te treden als een betrouwbare partner. Daarbij zetten wij onze expertise en ervaring maximaal in zodat je ervan op aan kan dat je project in goede handen is. Onze visie berust dan ook op drie belangrijke pijlers die in elk project naar voor komen:

• Kennis, ervaring en expertise
• Duurzaamheid en continuïteit
• Betrouwbaarheid en ontzorging

Lees meer

Het kompas van onze onderneming

Studio Emma wil de ambities van haar klanten niet alleen waarmaken, maar ook de verwachtingen overtreffen. Klanten rekenen op ons en daarvoor zet het gans team zich elke dag in. De waarden die wij hierbij met ons gans team onderschrijven, zijn geen holle woorden, maar principes die we altijd toepassen en uitdragen in ons dagelijks werk.

Lees meer