E-commerce zonder grenzen

Wat zijn jouw uitdagingen en ambities? Liggen die op vlak van omnichannel, B2B features, inspirerende productinformatie en storytelling of integratie met andere systemen? Met een team van +30 medewerkers in verschillende disciplines, +20 jaar ervaring en +100 succesvolle digitale projecten helpen we jouw dromen waar te maken.

Magento, Adobe Commerce én Shopware

Studio Emma trekt de kaart van Magento/Adobe Commerce én Shopware en houdt daarmee alle troeven in handen. De focus op slechts enkele platformen laat ons toe om voldoende expertise op te bouwen en die te onderhouden.

Welk platform moet je kiezen? Laat ons dat vooral samen ontdekken. Voor het ene project zal Magento (open source) of Adobe Commerce (licentie) de betere keuze zijn, voor het andere Shopware.

Wat de keuze ook wordt, weet dat er op geen enkel moment limieten zijn. Wat niet gerealiseerd kan worden met standaardfunctionaliteit, wordt gevonden in een rijkgevulde bibliotheek met extensies, of wordt op maat ontwikkeld. Studio Emma bouwt ook eigen extensies waar alle klanten van profiteren.

 

In 2040 zal 95% van alle aankopen online gebeuren.

Nasdaq

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We creëren top e-commerce websites, afgestemd op jouw doelen. Door de juiste extensies en maatwerk te combineren, maximaliseren we jouw online potentieel. Met onze diepgaande kennis van Magento, Adobe Commerce en Shopware, en onze jarenlange ervaring in e-commerce, richten we jouw online business optimaal in. 

Ons team van specialisten, onze uitgebreide expertise in e-commerce en onze ervaring in verschillende marktsegmenten maken ons de ideale partner voor jouw e-commerce project en dit van begin tot eind.

Vertrouw op ons advies over:

  • de ideale customer journey
  • een effectieve user interface
  • een optimale user experience

Het delen van kennis over o.a.: 

  • een efficiënte orderafhandeling
  • slim voorraadbeheer
  • transportoptimalisatie
  • het inrichten van de catalogus

Waar anderen misschien al complex maatwerk voorstellen, kiezen wij vaak voor out-of-the-box-oplossingen die het product al biedt.

Adobe Solution Partner        Shopware silver partner