Magento en Adobe Commerce: flexibel en schaalbaar e-commerce-platform

Op zoek naar een flexibele oplossing voor de online verkoop van je producten? Of wil je je webshop integreren met bijvoorbeeld een ERP-systeem, WMS (magazijnbeheer), kassasysteem of andere geavanceerde online diensten? Met Magento en Adobe Commerce levert Studio Emma een e-commerceplatform dat uitmunt in flexibliteit en mogelijkheden.

Adobe Commerce &
Magento Open Source

Sinds de oprichting in 2007 is Magento een van de meest populaire e-commerce platforms. Je kunt het inzetten als standaardsysteem of aanpassen met maatwerk. Zo komt het tegemoet aan elke specifieke vraag, ongeacht de omvang of doelen van je bedrijf èn zonder het warm water opnieuw uit te vinden. In 2018 nam Adobe Magento over en introduceerde Adobe Commerce een gelicentieerde versie met nog meer basisfunctionaliteiten. 

Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, Magento biedt oplossingen voor iedereen. Met twee modellen, Magento Open Source en Adobe Commerce kan je zowel B2B-webshops als B2C e-commerce opzetten. Dit e-commerce platform heeft dan ook alles in huis om te groeien in een steeds competitievere markt. Met Magento en Adobe Commerce bouw je jouw e-commerce business uit en creëer je unieke klantervaringen zonder in te boeten aan flexibiliteit.

 

Adobe Solution Partner

 

Magento en Adobe Commerce: flexibel en schaalbaar e-commerce-platform

Open source

Magento is open source. Dat betekent dat developers en IT-kenners wereldwijd continu het systeem verbeteren.

Magento en Adobe Commerce: flexibel en schaalbaar e-commerce-platform

+4000 extensies

Meer dan 4000 Magento- en Adobe Commerce-extensies voor nog meer mogelijkheden dan de al ingebouwde functionaliteiten.

Magento en Adobe Commerce: flexibel en schaalbaar e-commerce-platform

Functionaliteiten

Heel wat functionaliteiten en mogelijkheden waaronder extra tools voor zoekmachine-optimalisatie, product- en klantenbeheer, orderbeheer en facturatie.

Magento en Adobe Commerce: flexibel en schaalbaar e-commerce-platform

Schaalbaar

Magento en Adobe Commerce zijn schaalbaar waardoor dit platform zich aanpast aan jouw specifieke behoeften.

Magento en Adobe Commerce: flexibel en schaalbaar e-commerce-platform

Groeimogelijkheden

Je webshop groeit mee met jouw e-commerce ambities. 

Contacteer ons
Flexibel en schaalbaar commerceplatform waarmee je unieke, gepersonaliseerde B2B- en B2C-ervaringen kunt creëren voor al je merken.

Magento interface

Studio Emma als jouw Magento expert

Als Adobe Solution Partner (Silver) voor België ontwikkelen wij hoogstaande websites en webshops. We voldoen hierbij aan jouw noden, die van je bezoekers én de zoekmachines. Magento is geschreven in PHP, de programmeertaal die in ons DNA ligt. We kennen Magento en Adobe Commerce dan ook door en door.

Ons toegewijde team bestaat uit : 

  • Magento consultants
  • gecertificeerde developers
  • UX/UI designers
  • Magento-architecten
  • Project managers

Als Solution Partner voor Adobe staan we in direct contact met het Adobe hoofdkwartier en zijn we steeds up-to-date van alle recentste ontwikkelingen. Omdat Magento en Adobe Commerce zo flexibel en rijk aan functionaliteiten zijn, is het een zeer technisch complex product. Wij, als goed opgeleide partner, staan aan je zijde om je vlot en zonder (technische) hindernissen naar het gewenste resultaat te leiden.

Meer info over Adobe Commerce (Magento)

Ruim aanbod standaardfunctionaliteiten Een breed spectrum aan productondersteuning. Denk onder andere aan productsets, configureerbare producten met varianten, opties en downloads. Ook marketingtools zoals een landingpage tool (page builder) en nieuwsbriefmanagement voor het opzetten van campagnes zijn hierbij niet onbelangrijk.

Meer dan 4000 extensies In de Magento Marketplace vind je de grootste verzameling extensies. Deze is openbaar voor iedereen met beoordelingen, vergelijkingen van functionaliteiten en zelfs met demo’s. Een schatkamer met slimme oplossingen om je project nog meer te optimaliseren of ambitieuzer in te richten.

Open Source e‑commerce De Magento software is voor iedereen toegankelijk. Wereldwijd vullen Developers en IT-kenners deze software aan of doen ze aanpassingen om het product verder te verbeteren of in te richten. 

Schaalbaar Door de schaalbaarheid van een Magento of Adobe Commerce webshop kan je groeien of ambitieuze stappen nemen wanneer je wilt. Tijdens de coronacrisis hielpen we klanten gemakkelijk op te schalen, soms tot wel 10 keer hun normale omzet (en bijgevolg ook om het extra verkeer aan te kunnen).