E-commerce die geen grenzen kent

Starten met E-commerce? Op zoek naar een flexibele oplossing voor de online verkoop van je producten? Of heb je nadrukkelijke wensen voor de integratie van je webshop met bijvoorbeeld een ERP systeem, WMS, kassa systeem of met diverse online services voor verregaande automatisatie? Met Magento biedt Studio Emma een E-commerceplatform dat uitblinkt op vlak van flexibiliteit en mogelijkheden.

Adobe Commerce &
Magento Open Source

Magento is een van de meest populaire e-commerce platforms en kan zowel als standaardsysteem als met custom development (maatwerk) ingezet worden.

Hierdoor kan het volledig tegemoetkomen aan je specifieke vraag, ongeacht de grootte of de doelstellingen van je bedrijf en dit zonder het warm water opnieuw uit te vinden. Met twee modellen, Magento Open Source en Adobe Commerce, richt Magento zich zowel op kleine en grote ondernemingen voor het opzetten van een B2B-webshop of B2C E-commerce. Dit E-commerce platform biedt dan ook alles wat je nodig hebt om te groeien in een markt die steeds competitiever wordt. Volgens Nasdaq zal in 2040 95% van alle aankopen online gebeuren. Magento laat je toe om je e-commerce business uit te bouwen en unieke klantenervaringen te creëren zonder in te boeten aan flexibiliteit.

 

Adobe Solution Partner

 

E-commerce die geen grenzen kent

Open source

Magento is open source. Dat betekent dat developers en IT-kenners wereldwijd continu het systeem verbeteren.

E-commerce die geen grenzen kent

+6000 extensies

Meer dan 6000 Magento-extensies die de ingebouwde functionaliteiten nog verder kunnen uitbreiden. 

E-commerce die geen grenzen kent

Functionaliteiten

Heel wat functionaliteiten en mogelijkheden waaronder extra tools voor zoekmachine-optimalisatie, product- en klantenbeheer, orderbeheer en facturatie.

E-commerce die geen grenzen kent

Schaalbaar

Magento is schaalbaar waardoor dit platform inzetbaar is voor zowel grote als kleine webshops.

E-commerce die geen grenzen kent

Groeimogelijkheden

Je webshop groeit mee met jouw e-commerce ambities. 

Contacteer ons
In 2040 zal 95% van alle aankopen online gebeuren.

Nasdaq

Adobe Commerce Dashboard

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij realiseren hoogwaardige E-commerce websites door de juiste extensies (Magento “plug-in” software) in te zetten, in combinatie met maatwerk en afgestemd op jouw doelstellingen. Omdat we perfect weten wat Magento in zijn mars heeft en met onze jarenlange ervaring in e-commerce, weten we zeer goed hoe je je online business kan inrichten en hoe Magento daarbij de sturende kracht kan zijn.

Met ons team van Magento-specialisten, onze uitgebreide expertise in e-commerce en onze ervaring in heel wat marktsegmenten en een uiteenlopende waaier van producten zijn wij de ideale webshoppartner voor het realiseren van je e-commerceproject van A tot Z.

 

Je kan op ons rekenen voor advies over best practices, do’s-and-don'ts op vlak van:

 • customer journey
 • user interface
 • user experience.

Het delen van kennis naar

 • orderafhandeling
 • voorraadbeheer
 • transport
 • het inrichten van de catalogus
 • enz.

Daar waar anderen misschien al gecompliceerd maatwerk voorstellen, lossen wij dus zoveel mogelijk op met out of the box oplossingen, eigen aan het product.

Pimcore Logo

Als blijkt dat Magento met zijn onbeperkte schaalbaarheid en open source flexibiliteit toch niet geschikt is voor jouw e-commerce business, kunnen wij je alsnog bedienen met meer maatwerk op basis van Pimcore, om je ambities in te lossen. Als Pimcore Gold Partner is onze kennis en ervaring even rijk zodat we je ongetwijfeld ook verder kunnen helpen met een e-commerce oplossing op maat.

Pimcore ontdekken

Studio Emma kiest bewust voor Magento

Magento is geschreven in PHP, de programmeertaal die in ons DNA ligt. Door ons te oriënteren op Magento en niet op andere e-commerceplatformen zoals bijvoorbeeld Shopware, Lightspeed, Prestashop of Woocommerce, beheersen we de ins and outs van Magento volledig en zijn we Magento expert. Ondertussen is Magento het grootste e-commerce-platform met de ruimste waaier aan features in de wereld. Kiezen voor Magento blijft dan ook tot op de dag van vandaag de beste keuze.

Studio Emma is een expert

Als Magento Professional Solution Partner voor de Belgische markt ontwikkelen wij hoogstaande websites en webshops die tegemoet komen aan jouw noden, die van je bezoekers en de zoekmachines.

Hiervoor staat een heel team voor je klaar van

 • Magento consultants
 • gecertificeerde developers
 • UX/UI designers,
 • Magento-architecten
 • Project Managers.

Als partner voor Magento België hebben we eerstelijnscontact met het Adobe hoofdkwartier en zijn we steeds op de hoogte van alle recentste ontwikkelingen. Omdat Magento zo flexibel is en zoveel functionaliteiten aanbiedt, is het vanuit technisch perspectief een zeer complex product. Wij, als goed opgeleide partner, scharen ons aan je zijde om je vlot en zonder (technische) hindernissen te leiden naar het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Ruim aanbod standaardfunctionaliteiten Grote ondersteuning voor een breed spectrum van producten. Bv. productsets, producten configureerbaar met varianten, opties, downloads, enz. Ook tools voor het opzetten van onder andere marketingcampagnes zoals een landingpage tool en een nieuwsbrief management zijn hierbij niet onbelangrijk.

Meer dan 6000 extensies In de Magento Marketplace vind je de grootste verzameling extensies. Deze is openbaar voor iedereen. Je kan er verschillende beoordelingen bekijken en functionaliteiten vergelijken. De meeste hebben zelfs een demo-mogelijkheid. Een schatkamer aan slimme oplossingen dus om je project nog meer te optimaliseren of ambitieuzer in te richten.

Open Source e‑commerce De Magento software is vrij beschikbaar voor iedereen. Dat betekent dat developers en IT-kenners deze software wereldwijd kunnen aanvullen of aanpassen om zo het product verder te verbeteren of in te richten zoals dat voor jou het beste is.

Schaalbaar De schaalbaarheid van een Magento webshop zorgt ervoor dat je op elk moment kan beslissen om te groeien of ambitieuze stappen te ondernemen. Bv. tijdens de coronacrisis konden we klanten gemakkelijk opschalen om tot 10 keer de omzet te realiseren dan normaal (en bijgevolg ook de extra trafiek aan te kunnen).